Open Academy at Trondheim Academy of Fine Art


Studentene på Kunstakademiet i Trondheim inviterer til det årlige "Open Academy", hvor kunstakademiet åpner dørene. Her blir det mulighet for å besøke studentenes individuelle studioer, oppleve forskjellige utstillinger, det vil være en boklansering, du kan være med på silketrykk-workshop, se performance, få en guidet tur, og handle god mat og drikke i kafeen. Kom forbi 5 - 8 desember. Program: Åpningsfest i Galleri Kit 5 desember 18:00 Torsdag og fredag 18:00 - 22:00 Lørdag og søndag 12:00 – 17:00 Detaljert program kommer. Adresse: Innherredsveien 7 (Industribygget), inngang A, 7014 Trondheim. Link til event: https://www.facebook.com/events/627610704441162/

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
PAASCHE
    MINA

Questions, orders and request.

 

​Feel free to send me an email and If you cant wait, give me a call on +47 46827601

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Instagram - Black Circle
  • Tumblr - Black Circle