top of page

CPH:DOX - Fleurie (US) vs. Mina Paasche (NO) @Hotel Cecil

Den anmelderroste Nashville-baserede sangskriver Fleurie kommer til Hotel Cecil med sin cinematiske synthpop og folk-ballader, der bliver forenet med atmosfæriske visuals fra den norske kunstner Mina Paasche i anledning af CPH:DOX Audio:Visuals. Med sin blanding af moderne organisk folk og elektronisk pop, tilsat et personligt og dybtfølt tekstunivers, har den unge amerikanske singer/songwriter opnået stor anerkendelse. For ikke nok med at den Nashville-fødte kunstner, med sin visuelle tilgang til musik, har haft sine sange med i en lang række tv-shows som 'Pretty Little Liars' og 'Greys hvide verden', så har hendes singler også opnået stor popularitet og fået millioner af streams. Nu er hun ude med både et debutalbum, 'Portals' og en spritny single 'Love Has No Limits'. Glæd jer til denne særlige aften, hvor Fleuries cinematiske synth- og klaverbårne pop vil blive akkompagneret af visuals, af den norske kunstner Mina Paasche, som skaber unikke visuals med inspiration fra naturen. Video: www.youtube.com/watch?v=dhMCYXhFqaI

Facebook event: https://www.facebook.com/events/500532713775439/

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page