top of page

Debut koncert - Siri Myggen

Første performance i 2019 er i Aalborg allerede i januar med Siri Garde Myggen, de andre fabelagtige damer i Echoes in Veil og Rasmus Kjærbo. Denne gang med et publikum, som kan påvirke mine live visuals via en app. Jeg glæder meg veldig mye til denne koncerten. Kom forbi om du er i det jyske.

I N V O I C E 17. Januar 2019 kl. 19.30 Musikkens Hus, Rytmisk Sal Fri éntre En artistisk interaktiv koncert om personligheden i stemmen Fem sangerinder, elektroniske beats, sværiske lydflader og live vokaleffekter. Publikum påvirker via deres mobil, hvad der skal ske. Alt sammen pakket ind i smuk visuel kunst. Når Siri Myggen afslutter sin solistuddanelse i vokalledelse, bliver det en moderne fortolkning af en korkoncert. Vi genkender hinanden gennem stemmen i ligeså høj grad som på vores udseende. Stemmen er altså noget af det mest personlige, vi har, og dens lyd er afslørende for, hvordan vi har det. Siri Myggen har i løbet af sin solistuddannelse beskæftiget sig med at komponere musik og skabe metoder, som dyrker sangernes individuelle identiteter i gruppesammenhæng. Med sig på scenen har hun vokalkollektivet Echoes in Veil, DJ Ras Kjærbo og visual artist Mina Paasche. Fri entré

Event:

https://www.facebook.com/events/1963656490414253/

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page