top of page

CPH:DOX og nomination til EVERYDAY AWARD


EVERYDAY AWARD Vi nærmer os CPH:DOX og i den forbindelse vil vi gerne invitere jer til at hylde Everyday's bidragsydere. Det foregår tirsdag d. 21 marts kl 19.00 i The Blue Room på Charlottenborg Kunsthal. Vi kårer tre vindere - Everyday Talent, Everyday Voice og Everyday Experiment. Og de nomineret til de følgende kategorier er: Everyday Talent: Martha Flores, Freja Ragnhild Lilholt og  Kjeld Hansen. Everyday Experiment: Mina Paasche, Nikolaj Rasmussen og  Lars Røn. Everyday Voice: Christopher Michael Czechowicz, Jane Pihlmann og Victoria Ninosca Risbjerg Velásquez. Vi glæder os til at se jer!

I forbindelse med CPH:DOX er jeg blevet nomineret til EVERYDAY AWARD og det er virkleig fantastisk. Jeg blev så sat ud da de overrasket mig med beskeden, at jeg stadig ikke helt ved hvilke film der har givet mig nominationen, men jeg mistenker at det er "Death is not an option" serien.

Jeg vil derfor inviterer alle til Award show tirsdag d. 21 marts kl. 19.00 i The Blue Room på Charlottenborg Kunsthal.

De nomineret til de følgende kategorier er:

Everyday Talent: Martha Flores, Freja Ragnhild Lilholt og Kjeld Hansen.

Everyday Experiment: Mina Paasche, Nikolaj Rasmussen og Lars Røn.

Everyday Voice: Christopher Michael Czechowicz, Jane Pihlmann og Victoria Ninosca Risbjerg Velásquez.

Jeg føler mig beæret og glæder mig rigtig meget. Håber vi ses på tirsdag.

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page