top of page

Jeg var blind til jeg møtte deg

Velkommen til utstilling i Århus på torsdag, jeg vil desværre ikke være tilstede pga formindsket flyaktivitet og miljøhensyn, men du kan tilgjengjeld møte min fine venn Basel Hamama, som viser deg kunstverket.


Dag 6 udstiller Linn Mina Paasche. Udstillingen er kurateret af Sun Ship.

Ekkolokation handler om at føle ting på afstand og er en måde at orientere sig på. Vi kender det hos en række dyr, der udsender lyde og bruger reflekterende ekko til at orientere sig i miljøet.

Dette projekt er en del af et etårigt samarbejde med Maria Puenchir (tidligere kaldet Hawkilara K. Axelsen), som er blind. Hendes arbejde med ekkolokalisering og lyd-navigation bliver til en smuk søgen efter autonomi, selvstændighed, frihed og sikkerhed, når det kombineres med Minas rå lyd- og videooptagelser.

Publikum vil kunne fornemme og sanse Marias fintfølende udforskning i et sneklædt Trondheim forrige vinter. Både visuelt og auditivt, når lyden reflekteres rundt i glascontaineren, men også fysisk, når lydimpulserne overføres til glasfacaden.


Foreløbige værk i denne serie: - Jeg var blind til jeg mødte dig (video, 2019) - Til de seende (håndmalet objekt, 2019) - Lytning og navigation (installation, variable dimensioner, 2019) - Se på fugle i bur (video, arbejde i proces, 2020)


Sun Ship er en frivilligt drevet koncertforening, der udforsker den grænsesøgende og eksperimenterende musik. Koncerten er støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune og Music Legacy 2017.


Aarhus Artspace 2020 finder sted i glascontaineren mellem Frederiks Allé 20 og 22 og i LYNfabrikkens BOX på Vestergade. 10. - 26. juli.


Facebook event følg linken nedenunder:


Comments


Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page