Velkommen til utstillingsåpning hos KLP


Jeg var blind til jeg møtte deg av Mina Paasche

Utstillingsåpning: 5. desember kl. 11:30, med artist talk og forfriskninger. Adresse: Abels gate 9, 7030 Trondheim Utstillingstid: 3.desember 2019 - 5.januar 2020 I samarbeide med KLP og Kunstakademiet i Trondheim

"Gjennom kunstverket kan du fra et fugleperspektiv se en urfolks person med synsvariasjoner i Bymarka i Trondheim, Norge. Prosjektet er del av et mer enn et årig samarbeid med Hawkilara K. Axelsen. Hvor jeg har spilt inn lyd og video omkring hens søken etter autonomi, frihet og sikkerhet, i forbindelse med hens arbeider med ekkolokalisering og lyd navigasjon. Lyddesign i samarbeid med Mikkel Konyher".

Link til facebook event: https://www.facebook.com/events/986135848408096/

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
PAASCHE
    MINA

Questions, orders and request.

 

​Feel free to send me an email and If you cant wait, give me a call on +47 46827601

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Instagram - Black Circle
  • Tumblr - Black Circle