top of page

Live visuals for Gundelach på Sentrum Scene


Red Bull Music Festival Oslo 2019 presenterer: Gundelach Sentrum Scene - 10. oktober Billetter 300 kr + avg: https://www.ticketmaster.no/event/613233 NB: Aldersgrense 18 år! Under Red Bull Music Festival i oktober, vil Gundelach gjøre sitt største solo-show noensinne, i det han inntar Sentrum Scene for en unik og konseptuell konsertopplevelse. Kai Gundelach tilbragte ungdommen som mindreårig DJ i Oslos uteliv, før han entret den samme musikkscenen som et stjerneskudd med debutsingelen «Alone In The Night». Singlene «Spiders» og «Fjernsynet», fra Gundelachs selvtitulerte EP, gav ham popularitet blant både anmeldere og på radio i inn- og utland. Dette førte til at han fikk spille ledende festivaler som Roskilde og Øya, samt nominasjon til Spellemann. Her hjemme ble Gundelach prinsen av melankoli med sin gripende falsett og sine noire produksjoner. I 2018 kom debutalbumet «Baltus», som ble sluppet på plateselskapet U Ok?. I høst er Gundelach aktuell med minialbumet «My Frail Body». Det hele begynte da Munch-museet spurte Gundelach om å gjøre en musikalsk tolkning av et Munch-maleri. Resultatet var «Bolder», som ble sluppet i vår. Denne høsten kommer Gundelach til å slippe flere singler fra dette prosjektet, som er en visuell reise gjennom blomster. Bli med i hovedeventet til Red Bull Music Festival Oslo 2019 for å oppdage flere shows og holde deg oppdatert på alle deler av festivalen! RedBull.no/Oslo #RedBullFestOslo

facebook event: https://www.facebook.com/events/377829239747480/

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page