November 7, 2019

September 16, 2019

Please reload

 Latest blog posts

Fotokunst

January 19, 2018

1/1
Please reload

Selected blog posts

Live visuals for Gundelach på Sentrum Scene

October 4, 2019

 

Red Bull Music Festival Oslo 2019 presenterer:
Gundelach
Sentrum Scene - 10. oktober

Billetter 300 kr + avg: https://www.ticketmaster.no/event/613233
NB: Aldersgrense 18 år!

Under Red Bull Music Festival i oktober, vil Gundelach gjøre sitt største solo-show noensinne, i det han inntar Sentrum Scene for en unik og konseptuell konsertopplevelse.

Kai Gundelach tilbragte ungdommen som mindreårig DJ i Oslos uteliv, før han entret den samme musikkscenen som et stjerneskudd med debutsingelen «Alone In The Night». Singlene «Spiders» og «Fjernsynet», fra Gundelachs selvtitulerte EP, gav ham popularitet blant både anmeldere og på radio i inn- og utland. Dette førte til at han fikk spille ledende festivaler som Roskilde og Øya, samt nominasjon til Spellemann. Her hjemme ble Gundelach prinsen av melankoli med sin gripende falsett og sine noire produksjoner. I 2018 kom debutalbumet «Baltus», som ble sluppet på plateselskapet U Ok?.

I høst er Gundelach aktuell med minialbumet «My Frail Body». Det hele begynte da Munch-museet spurte Gundelach om å gjøre en musikalsk tolkning av et Munch-maleri. Resultatet var «Bolder», som ble sluppet i vår. Denne høsten kommer Gundelach til å slippe flere singler fra dette prosjektet, som er en visuell reise gjennom blomster.

Bli med i hovedeventet til Red Bull Music Festival Oslo 2019 for å oppdage flere shows og holde deg oppdatert på alle deler av festivalen!

RedBull.no/Oslo
#RedBullFestOslo

 

facebook event: https://www.facebook.com/events/377829239747480/

Please reload

Follow us
Please reload

Sort by tags