top of page

Invoice @ Musikkens hus i Aalborg

Jeg elsker å lage visuals sammen med Echoes in Veil og fikk være med til å lage en storslagen aften i musikkens hus Aalborg til Siri Myggens debut konsert. Oppvarming av Rasmus Kjærbo aka. Rumkraft.

"Vi genkender hinanden gennem stemmen i ligeså høj grad som på vores udseende. Stemmen er noget af det mest personlige, vi har, og dens lyd er afslørende for, hvordan vi har det.

Sang kan være et ekstremt levende redskab til kommunikation. Sang kan mere end noget andet beskrive en stemningsverden og forløse menneskelige følelser.

Jeg har altid været fascineret af sangere med karakter. Sangere, der indfanger mig med deres personlighed, nærvær og autenticitet.

Jeg oplever et paradoks i de diskurser, der knytter sig til at være henholdsvis solist og ensemblesanger. Som solist er målet at finde frem til en unik og personlig lyd, og en sang synges sjældent ens flere gange. Som ensemblesanger er egalitet ofte øverst på dagsordenen, og der er indøvet et ekstremt præcist udtryk.

For mig er det personlige særpræg ved hver enkelt stemme det rigtigt interessante, og derfor gør jeg i høj grad op med ideen om, at vi som sangere skal lyde ens og strømlinet. Også selvom vi synger sammen.

Det har været mit mål at eksperimentere med, hvordan man skaber musik, der giver plads til de enkelte sangeridentiteter. Musik, hvor den særlige magi opstår, når flere stemmer mødes, uden at sangerne går på kompromis med udtryk, nærvær og autenticitet".

// Siri Myggen //

D e b u t K o n c e r t

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page