November 7, 2019

September 16, 2019

Please reload

 Latest blog posts

Fotokunst

January 19, 2018

1/1
Please reload

Selected blog posts

Debut koncert - Siri Myggen

December 10, 2018

Første performance i 2019 er i Aalborg allerede i januar med Siri Garde Myggen, de andre fabelagtige damer i Echoes in Veil og Rasmus Kjærbo. Denne gang med et publikum, som kan påvirke mine live visuals via en app. Jeg glæder meg veldig mye til denne koncerten. Kom forbi om du er i det jyske.

 

I N V O I C E
17. Januar 2019 kl. 19.30
Musikkens Hus, Rytmisk Sal
Fri éntre

En artistisk interaktiv koncert om personligheden i stemmen

Fem sangerinder, elektroniske beats, sværiske lydflader og live vokaleffekter. Publikum påvirker via deres mobil, hvad der skal ske. Alt sammen pakket ind i smuk visuel kunst. Når Siri Myggen afslutter sin solistuddanelse i vokalledelse, bliver det en moderne fortolkning af en korkoncert.

Vi genkender hinanden gennem stemmen i ligeså høj grad som på vores udseende. Stemmen er altså noget af det mest personlige, vi har, og dens lyd er afslørende for, hvordan vi har det. Siri Myggen har i løbet af sin solistuddannelse beskæftiget sig med at komponere musik og skabe metoder, som dyrker sangernes individuelle identiteter i gruppesammenhæng.

Med sig på scenen har hun vokalkollektivet Echoes in Veil, DJ Ras Kjærbo og visual artist Mina Paasche.

Fri entré

 

Event:

https://www.facebook.com/events/1963656490414253/

 

 

Please reload

Follow us
Please reload

Sort by tags