November 7, 2019

September 16, 2019

Please reload

 Latest blog posts

Fotokunst

January 19, 2018

1/1
Please reload

Selected blog posts

Kunstakademiet i Trondheim

July 10, 2018

Høj uden stoffer, ja det ble jeg når jeg fik besked om at jeg er kommet inn på kunstakademiet. Jeg har alltid drømt om å være professionel kunstner, og en bachelor på kunstakademiet vil være en investering i meg som kunstner, så jeg på sigt kan leve 100% af kunstprojekterne mine. 

 

Det bliver en stor omveltning at skulle flytte til nordnorge og jeg kommer til at savne alle mine skønne danske venner og dejligste København. Forhåbentlig kommer jeg tilbake når utdannelsen er færdig.

 

Jeg holder en farvel og hurra udstilling i atelieet mit på Århusgade 80 på Østerbro. Lørdag d. 21 juli. kl 13-17. 

 

Det vil være muligheden for at købe noen af malerierne mine og sige tillykke, da jeg også benytter anledningen til at fejre min fødselsdag.  Håber vi sees til norske vafler med myseost og drinks. 

 

 

 

Please reload

Follow us
Please reload

Sort by tags