top of page

Fredagslounge på Louisiana

FREDAGSLOUNGE: Echoes in Veil og Mina Paasche .

Vokal-kollektivet med elektroniske beats, vokal-mixing og improviserede passager sammen med live visuals af undertegnede.

Foto: Louisiana Museum of Modern Art

Oplev Siri Myggen, Freja Würtz, Kira Svit og Sarah Thordsen fra vokal-kollektivet Echoes in Veil, som udfordrer idéen om, hvordan et vokal-kollektiv virker og lyder. Det er sangernes individuelle identitet, der i et samspil med elektroniske beats og live vokal-mixing skaber den unikke lyd. Echoes in Veil arbejder med at kombinere musik, der både er komponeret til gruppens elektroniske set-up og samtidig opstår i nuet, som improviserede passager. Det er stemningsfyldt og nærværende populærmusik med skarpt definerede æstetiske valg - hør nummeret 'Heterogeneous' herhttp://bit.ly/2pre609. Publikum får denne aften mulighed for at være med til at skabe stemningen ved at komme med inputs i form af associationer og ord. HVOR: Louisiana Cafe PRIS: Inkluderet i entrébilletten til museet. OM FREDAGSLOUNGE: http://bit.ly/2vObMX2

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page