November 7, 2019

September 16, 2019

Please reload

 Latest blog posts

Fotokunst

January 19, 2018

1/1
Please reload

Selected blog posts

12 timer uden ord

March 3, 2018

Har du sovet i en kirke?

 

 

uKirke byder velkommen til 4. udgave af 12 timer uden ord. For en nat omdannes kirken til en unik sovesal indhyllet i musik og flotte visuals. Her befinder 100 mennesker sig og deler en speciel oplevelse sammen - uden et ord.

Musikken akkompagnerer nogle gange dine drømme mens den andre gange holder dig i stadiet lige inden søvnen. Dine øjne kigger op på kirkeloftet der er indhyllet i flotte mønstre. Dine ører hører lyde der får kroppen til at svæve rundt i kirken, blandt de 100 andre mennesker der er i samme stadie som du. Indtil klokken 8, hvor uKirke serverer morgenmad, og vi snakker om nattens hændelser.

Vi mennesker er afhængige af at blive hjulpet igennem livet. Det gælder i det store og i det små. Vi skal sørge for hele tiden at hjælpe hinanden med at holde os over vandoverfladen og ikke synke ned hvor ingen kan bunde. Både i sindet men desværre også helt bogstaveligt. 
Derfor har vi besluttet at denne udgave af 12 timer uden ord også er et støttearrangement til Folkekirkens Nødhjælps landsindsamling der foregår i samme weekend. 

Vi har lavet 2 slags støtte-billetter, så alle kan være med: 
- Du kan enten betale 180 kr. eller 125 kr. Du får fuldstændig den samme oplevelse lige meget hvilken billet du køber. 

https://billetto.dk/e/12-timer-uden-ord-sove-stotte-koncert-i-ukirke-billetter-261040

Dørene til kirken åbner klokken 19, og gæsterne mødes og pakker eget sovegrej ud. Klokken 20 stopper snakken og musikken begynder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

// Sovekoncert - Teamet !

 

Se mere på: https://www.facebook.com/events/2028721407413551/

Please reload

Follow us
Please reload

Sort by tags