top of page

Teknotorsdag på Panuminstituttet

Tekno Torsdag er vidst tilbage på Panumindstituttet og jeg var så heldig at lave live visuals, sammen med VJ Regnvandsrør til kunstnere der er kendt fra bl.a. Culture Box og IG60. Det var lækker elektronisk musik og et mix af deep house, tech house, tropical house, minimal techno, acid, nu disco, moombathron og italo disco. CPH deep's VJ crew gjorde det nemnt for mig at supplere med et lekent visuelt univers. Line Up: - BAIME - Denis Horvat - Henri Matisse - Panum Residents: Nugget, DJew, Andreas Vangsted, Freet, DJ Ekstra Åst, Too Easy, Jens Møller

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page