November 7, 2019

September 16, 2019

Please reload

 Latest blog posts

Fotokunst

January 19, 2018

1/1
Please reload

Selected blog posts

Teknotorsdag på Panuminstituttet

December 13, 2017

Tekno Torsdag er vidst tilbage på Panumindstituttet og jeg var så heldig at lave live visuals, sammen med VJ Regnvandsrør til kunstnere der er kendt fra bl.a. Culture Box og IG60. Det var lækker elektronisk musik og et mix af deep house, tech house, tropical house, minimal techno, acid, nu disco, moombathron og italo disco. CPH deep's VJ crew gjorde det nemnt for mig at supplere med et lekent visuelt univers. 

Line Up:
- BAIME
- Denis Horvat
- Henri Matisse
- Panum Residents: Nugget, DJew, Andreas Vangsted, Freet, DJ Ekstra Åst, Too Easy, Jens Møller
 

 

 

Please reload

Follow us
Please reload

Sort by tags