Stedspecifikt kunstværk til Langeland

Long Island er slutproduktet efter en audiovisuel probing workshop Mikkel Konyher og mig afholdt på Langeland i forbindelse med mod.strøm festivalen på Fyn. Vi har indsamlet video og reallyde i dialog med lokalbefolkningen, som har givet inspiration til det samlede værk. Værket blev vist som en installation på Friluftscenen d. 15. og 16. september og blev projekteret på lærreder mellem træerne, på de smukke store træer på hver side af scenen og på stenhellerne foran scenen.

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
PAASCHE
    MINA

Questions, orders and request.

 

​Feel free to send me an email and If you cant wait, give me a call on +47 46827601

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Instagram - Black Circle
  • Tumblr - Black Circle