November 7, 2019

September 16, 2019

Please reload

 Latest blog posts

Fotokunst

January 19, 2018

1/1
Please reload

Selected blog posts

ilt, Forhekset Allé og Mina Paasche visuals på mod.strøm

September 1, 2017

Ilt, Forhekset Allé og Mina Paasche står bag to audiovisuelle koncerter, hvor elektroniske beats, længsel og melankoli, neo-folk og en fri og flydende billed-flade ærer den fynske natur. Kunstnerne vil præsentere forskellige måder at lade sig inspirere af naturen på, hvor det gamle møder det nye, det mørke møder det lyse, og det luftige møder det tunge. Forud for koncerten vil der blive afholdt en workshop, hvor unge i lokalsamfundet inviteres til at bidrage med lyd- og filmmateriale, som inkluderes i et visuelt værk og lydværk, der også bliver vist til den audiovisuelle koncert. De to bands – Ilt og Forhekset Allé, vil via deres musik komplementere og supplere æstetikken på friluftsscenen. 

Ilt har premiere på deres helt nye musikprojekt ekslusivt til mod.strøm festival d. 15. september. Deres lyd vokser ud af de endeløse fyrreskove og gennem de brusende vandfald. Det er smuk støj og symfonisk kaos, der vil udspille sig på friluftscenen.

Forhekset Allé er et anmelderrost post-rock/black metal band fra København som giver et dragende og opfindsomt bud på metalrock anno 2017. Forhekset Allé blander mørk poesi på dansk, neo-folk, growlvokal og flænsende og atmosfæriske lydflader. De spiller d. 16. september.

Live visuals vil blive afviklet af mig begge dage - hvor jeg tager jer med på en rejse gennem forskellig nordisk natur. Til det visuelle materiale er der hentet inspiration fra Island, Sverige, Danmark og Norge.

Se mere på www.modstroemfyn.dk

Please reload

Follow us
Please reload

Sort by tags