top of page

Workshop i Rudkøbing


Mikkel og mig afholder en workshop som opvarming til mod.strøm på fyn hvor unge fynboere kan komme og nerde med Logic Pro X og Final Cut, sammen med os. Logic Pro X er et profesionelt musiksoftware, hvor du vil få en grundlæggende gennemgang af programmet, samt at vi sammen indspilder og optager lyd, som vi bruger til at lave et lydværk. Hvis du spiller et instrument eller laver egen musik er det også mulighed for at indspilde noget eget. Final Cut Pro X er et videoredigeringsprogram og vi vil gennemgå de grundlæggende funktioner i programmet: programmets brugerflade, dets værktøjer og arbejdsgange, så du kan lave dine egne musik eller kunst videoer der hjemme. (Foto kunsten til posteren er lavet af dygtige Frida Johanne).

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page