November 7, 2019

September 16, 2019

Please reload

 Latest blog posts

Fotokunst

January 19, 2018

1/1
Please reload

Selected blog posts

Workshop i Rudkøbing

August 3, 2017

Mikkel og mig afholder en workshop som opvarming til mod.strøm på fyn hvor unge fynboere kan komme og nerde med Logic Pro X og Final Cut, sammen med os.

Logic Pro X er et profesionelt musiksoftware, hvor du vil få en grundlæggende gennemgang af programmet, samt at vi sammen indspilder og optager lyd, som vi bruger til at lave et lydværk. Hvis du spiller et instrument eller laver egen musik er det også mulighed for at indspilde noget eget.

Final Cut Pro X er et videoredigeringsprogram og vi vil gennemgå de grundlæggende funktioner i programmet: programmets brugerflade, dets værktøjer og arbejdsgange, så du kan lave dine egne musik eller kunst videoer der hjemme.

(Foto kunsten til posteren er lavet af dygtige Frida Johanne).

 

 

Please reload

Follow us
Please reload

Sort by tags