top of page

Audiovisuel koncert til mod.strøm i september.


Ilt, Forhekset Allé og Mina Paasche står bag denne audiovisuelle koncert, hvor elektroniske beats, længsel og melankoli, neo-folk og en fri og flydende billed-flade ærer den fynske natur. Kunstnerene vil præsentere forskellige måder at lade sig inspirere af naturen på, hvor det gamle møder det nye, det mørke møder det lyse, og det luftige møder det tunge. Forud for koncerten vil der blive afholdt en workshop, hvor unge i lokalsamfundet inviteres til at bidrage med lyd- og filmmateriale, som inkluderes i et visuelt værk og lydværk, der også bliver vist til den audiovisuelle koncert. De to bands – Ilt og Forhekset Allé, vil via deres musik komplementere og supplere æstetikken på friluftsscenen. Ilt har premiere på deres helt nye musikprojekt d. 15. september. Deres lyd vokser ud af de endeløse fyrreskove og gennem de brusende vandfald. Det er smuk støj og symfonisk kaos, der vil udspille sig på friluftscenen.

Forhekset Allé spiller lørdag d. 16 september. Forhekset Allé er et anmelderrost post-rock/black metal band fra København som giver et dragende og opfindsomt bud på metalrock anno 2017. Forhekset Allé blander mørk poesi på dansk, neo-folk, growlvokal og flænsende og atmosfæriske lydflader. Se mere på www.modstroemfyn.dk

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page