top of page

Audiovisuel koncert: KU.BE's fasade i farver

Kig forbi KU.BE og se lysprojektioner på facaden tilsat live-tronica fra Spejderrobot. Arrangementet er et resultat af 4 dages workshop, hvor KU.BE i samarbejde med Engelsholm Højskole har inviteret VJ's til at udvikle et visuelt lysdesign til KU.BE's facade. Videokunst vil flyde sammen med lyd i en audiovisuel koncert, hvor VJ'ernes og DJ'ens kunstformer forenes i KU.BE's byhave kl. 20-21.30.

Jeg er en af aftenens VJ'er, og det bliver mit første live VJ show, som jeg glæder mig rigtig meget til. Se nedenstående link for hele arrangementet.

Kys og kærlighed fra mig <3

https://www.facebook.com/events/1222933087773698/

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page