top of page

Kunstnernes efterårsudstilling 2016


Jeg føler mig beæret over og glad for at kunne annoncere at jeg er valgt ud af juryen til at udstille 4 værker på Kunstnernes Efterårsudstilling. Udstillingen kan sees fra 4. til 18. november, i Den Frie, på Østerbro. Jeg håber vi sees til ferniseringen fredag 4 november.

Dørene åbnes kl. 17.00, 17.30 er det overrækkelse af KE16-prisen og CCA Andratx-prisen, kl 18.00-20.00 er der musik af performancekunstner Olof Olson, der spiller vinylplader.

Kunstnernes Efterårsudstilling har i år modtaget 512 ansøgninger med i alt 2.270 værker. Et censorpanel bestående af kunstnerne Veo Friis Jespersen, Asbjørn Skou, Amalie Smith, Julie Stavad samt redaktør på Kunsten.nu Matthias Hvass Borello har stået for udvælgelsen af værker. "Den censurerede udstilling er et demokratisk format, hvor alle, som ønsker at udstille, kan få sine værker bedømt uafhængigt af netværk, uddannelsesbaggrund etc. Talentet måles således udelukkende på det indsendte produkt. En udstilling som KE afspejler dét, der sker i vækstlaget her og nu".

Tilmeld dig ferniseringen her: https://www.facebook.com/events/1786201608334466/?active_tab=about

Selected blog posts
 Latest blog posts
Archive
Sort by tags
Follow us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Tumblr Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page