November 7, 2019

September 16, 2019

Please reload

 Latest blog posts

Fotokunst

January 19, 2018

1/1
Please reload

Selected blog posts

Performance på kulturnatten

October 14, 2016

Når man oplever en nær døden oplevelse, bliver det nemmere at finde ud af, hvilke veje man ønsker at gå her i livet. Jeg lever og ånder for at lave kunst, gerne kunst der kan gøre en forskel for andre. Mange af de kunstnere jeg ser op til, har produceret deres mest betydningsfulde værker gennem livets prøvelser og lidelse. Jeg vil derfor bruge min nær døden oplevelse i kunsten, både som en bearbejdelses proces, men også for at oplyse og kvalificere billedet af de forskellige facetter ved at skulle stå ovenfor en dødelig sygdom.

 

Til kulturnatten afviklet vi, den første af to performances, som skal sætte fokus på de synlige og de usynlige senfølger efter kræft. Performancen blev dokumenteret med video, og det færdige værk bliver præsenteret som en kunst film. Tak for at I ser mig.

 

 

 

 

 

Please reload

Follow us
Please reload

Sort by tags